Dit was de European Open 2018: Beste editie tot dusver

22nd oktober 2018

Dit was de European Open 2018: Beste editie tot dusver

De European Open 2018 zit erop en de meningen zijn unaniem: het was een absolute topeditie. Niet alleen sportief was de voorbije week een ongelofelijk succes, de publieke belangstelling was ook opvallend groter dan vorig jaar.

“Alles samengeteld hadden we een sterk deelnemersveld, extra kansen voor de Belgen via ons prekwalificatietoernooi, een full house tijdens het weekend, maar ook veel animatie, sfeer en volk tijdens de week”, blikt toernooidirecteur Dick Norman tevreden terug. “Het resultaat mag er zijn: met zo’n 24 000 toeschouwers scoren we 20% beter dan vorig jaar, het aantal VIP-bezoekers steeg zelfs met 35%. Het toernooi werd via tv en online gevolgd in meer dan vijftig landen wereldwijd, tot in Noord- en Latijns-Amerika en Azië toe.”

De organisatie wil iedereen bedanken die tijdens het toernooi afzakte naar de Lotto Arena in Antwerpen. Van 13 tot 20 oktober volgend jaar vindt de vierde editie plaats.

Wil je als eerste te weten komen welke spelers dan zullen afzakken naar Antwerpen? Schrijf je helemaal onderaan de homepage (rechtsonder) in op onze nieuwsbrief en krijg alle nieuwtjes in primeur in je mailbox!

Pin It on Pinterest