Belgische dubbelsterren verrassen jonge fans in Antwerps ziekenhuis

14th oktober 2019

Belgische dubbelsterren verrassen jonge fans in Antwerps ziekenhuis

Het Belgische top dubbelduo Sander Gillé en Joran Vliegen bracht deze ochtend een verrassingsbezoek aan het ziekenhuis van AZ Monica in Antwerpen. De twee tennissterren toverden niet alleen een brede glimlach op het gezicht van de jonge supportertjes, ze maakten ook tijd voor een uitgebreide babbel en hadden cadeautjes bij zich.

Gillé en Vliegen waren niet met lege handen naar AZ Monica getrokken. Ieder kind kreeg, naast een onvergetelijke ervaring, een goodiebag vol European Open-verrassingen. “Het was een unieke ervaring”, vertelt Gillé. “We hopen dat ons bezoek wat afwisseling en blijdschap in de dag van de kinderen heeft gebracht en wensen hen allemaal een spoedig herstel.”

“Wat betreft het toernooi zijn we heel gemotiveerd om een mooi resultaat neer te zetten in Antwerpen. Het is voor ons een geweldig gevoel om na een jaar vol buitenlandse reizen deze week de kans te krijgen voor onze vrienden, familie en Belgische fans te spelen.”

Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar via deze link.

Pin It on Pinterest