Media day met Nishikori

18th oktober 2020

Media day met Nishikori

Zondag is de European Open officieel gestart en meteen was de Lotto Arena bijna getuige van een kleine stunt: Michael Geerts hield lange tijd gelijke tred met Salvatore Caruso, maar de Italiaan trok toch aan het langste eind in twee sets: 7-6 en 6-4.

Michael Geerts (ATP 391) zorgde dus bijna voor een stunt op de openingsdag. De 25-jarige Antwerpenaar moest evenwel de duimen leggen tegen de Italiaan Salvatore Caruso (27), nummer 77 op de ATP-ranglijst in twee sets: 7-6 en 6-4.

Kei Nishikori: “Sta te popelen”

Kei Nishikori (ATP 35) maakte deze voormiddag tijd voor de pers. “Ik ben heel blij dat ik hier ben in Antwerpen. Ik ben nog altijd op de terugweg na een blessure van vorig jaar, maar ik sta te popelen om een goed tornooi af te werken”, klonk het. De 30-jarige Japanner speelt dinsdag in de eerste ronde tegen de Spanjaard Pablo Andujar (ATP 54). Beide spelers keken elkaar al vijf keer in de ogen, Nishikori won vier keer.

Pin It on Pinterest