Opvallend: UTS-finalisten spelen tegen elkaar in eerste ronde

18th oktober 2020

Opvallend: UTS-finalisten spelen tegen elkaar in eerste ronde

De finale van de UTS (ultimate tennis showdown) wordt zondagavond 18 oktober om 21u30 uitgevochten tussen Richard Gasquet (ATP 53) en Alex de Minaur (ATP 29).

In de eerste rondewedstrijd op dinsdag ontmoeten de twee spelers elkaar weer om te beslissen wie zal doorstoten naar de 1/16de finales. Richard Gasquet, die dit seizoen evenveel overwinning als verliezen op zijn naam heeft staan, zal wellicht zijn beste tennis moeten bovenhalen tegen de jonge Australiër. Dit seizoen kwamen ze elkaar al één maal tegen, op de US Open. Deze wedstrijd werd in een viersetter beslist. Het was uiteindelijk de Minaur die aan het langste eind trok.

Pin It on Pinterest