Grigor Dimitrov en Jannik Sinner komen naar het tornooi!

Antwerpen, 10 september 2021BREAKING NEWS! Grigor Dimitrov en Jannik Sinner komen naar de European Open. Beide spelers bereikten in het verleden al de halve finales van de European Open, dus het is fantastisch om ze weer te mogen verwelkomen.

De Bulgaarse speler (ATP 18), die vorig jaar op de European Open de halve finale bereikte, zal proberen voor een volle zaal in de Lotto Arena zijn negende ATP-titel te bemachtigen. De voormalige wereld nr. 3 staat garant voor entertainment, tennis van hoog niveau en sportiviteit. Zal hij in staat zijn om zijn eerste finale in Antwerpen te bereiken en dit jaar de titel te winnen?


De Italiaanse Next Gen (ATP 16) die in augustus nog zijn derde ATP-titel van Washington ATP500 won, zal proberen het resultaat van zijn laatste deelname in 2019 te overwinnen. Hij verloor toen van Stan Wawrinka in de halve finale. Hij zal rekenen op de aanmoediging van het publiek om een ​​ongelooflijk tornooi te spelen.

Wil je deze topspelers in actie zien? Kom naar de European Open om te genieten van toptennis.