WEDSTRIJD! Word een ballenjongen of -meisje op de European Open

22nd September 2021

WEDSTRIJD! Word een ballenjongen of -meisje op de European Open

Antwerpen, 22 september 2021 – De European Open kiest twee nieuwe ballkids voor het tornooi. Wil jij deel uitmaken van de ballkids crew? Schrijf je dan nu in voor de wedstrijd!

Op 3 oktober om 14 uur in TC Racso in Destelbergen organiseert de European Open een selectiedag voor de wedstrijd. De kinderen zullen een reeks proeven doen waarbij ze worden getest op hun behendigheid en coördinatie. Daarna kiest het European Open-team samen met tornooidirecteur Dick Norman twee winnaars.

Kinderen uit Vlaanderen tussen 13 en 18 jaar kunnen deelnemen aan de selecties. De inschrijving is nog open, maar er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar, dus we raden je aan om je zo snel mogelijk in te schrijven via info@europeanopen.be.

Meer informatie over de locatie en tijd volgt.

Pin It on Pinterest