Groot nieuws, de X-Man is terug!

15th October 2021

Groot nieuws, de X-Man is terug!

Antwerpen, 15 oktober 2021 – The X-Man is back! Niemand minder dan Xavier Malisse zal de European Open wat extra kleur geven. De 41-jarige Kortrijker zal in Antwerpen het dubbelspel spelen aan de zijde van zijn partner Lloyd Harris. Een nieuwe stunt voor de organisatie, na eerder Andy Murray te hebben aangetrokken.

European Open, die plaatsvindt van 17 tot 24 oktober, zorgt voor een nieuwe stunt: Xavier Malisse (41), die op Wimbledon (2002) de halve finales haalde en later nog meer Belgische geschiedenis schreef als winnaar van het dubbelspel op Roland Garros aan de zijde van Olivier Rochus (2004), neemt zijn tennisracket weer ter hand. De Belg zal het dubbelspel spelen aan de zijde van zijn pupil Lloyd Harris. Malisse maakt sinds enkele maanden deel uit van de coachingstaf van de 24-jarige Zuid-Afrikaan.

“We zijn verheugd dat we Xavier met een wildcard voor ons toernooi hebben kunnen strikken”, aldus toernooidirecteur Dick Norman. “En hij komt binnen met ambitie. Hij zal zich zeker willen bewijzen aan de zijde van zijn pupil. Dat zal voor extra vonken zorgen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit het toernooi extra cachet zal geven.”

European Open’s directeur Dick Norman en Xavier Malisse tijdens de Challenge Days

Pin It on Pinterest