Belevingen

merchandise

Ben jij een grote fan van de European Open? Nu kan je een geweldig souvenir mee naar huis nemen! Dit jaar hebben we onze merchandise uitgebreid met hele leuke nieuwe items. Zoals tassen, petten, stickers en nog veel meer. Het is zeker de moeite om eens langs de merchandise shop te passeren op het tornooi. Bekijk PDF

SENIOR DAY

Op maandag en dinsdag kunnen 60+ bezoekers naar het tornooi komen met 50% korting.

Ga naar de ticketpagina voor meer informatie.

KIDS DAY

De Kids Day komt er weer aan! Tennis Vlaanderen organiseert woensdag opnieuw een evenement met leuke tennisspelletjes, challenges en activiteiten.

CLUB DAY

Op zaterdag nodigen we iedereen uit om hun club te vertegenwoordigen en in cluboutfit naar het tornooi te komen. Bij binnenkomst wordt er een groepsfoto gemaakt. De Club Dag wordt afgesloten met een geweldige After Tennis Party.

PINK DAY

Op donderdag is het Pink Day, deze dag zal in het teken staan van dit goede doel. Think Pink zal deze dag ook aanwezig. Alle medewerkers zullen deze dag een roze lintje dragen. Draag een touch of pink en steun Think Pink.

SCHOOL DAY

Op maandag en dinsdag zijn scholen welkom op de European Open. Voor meer informatie over deelname kan je contact opnemen met clubs@europeanopen.be

WHEELCHAIR TENNIS

Er zal weer een heuse Wheelchair Tennis Showdown zijn om het rolstoeltennis te promoten. Belg Joachim Gérard (Grandslamwinnaar Australian Open en Wimbledon) en de Nederlandse toppers Maikel Scheffers en Tom Egberink, die op de paralympische spelen in Tokyo nog brons haalden, zullen zorgen voor een tennisspektakel.

Chocolate nation

Fan van tennis en chocolade? De European Open en Chocolate Nation slaan de handen in elkaar en bieden samen een fantastisch dagprogramma. Je start de dag in het grootste Belgische chocolademuseum van de wereld. Na het bezoek word je in het restaurant Octave ontvangen met een tweegangenlunch inclusief drankje en een koffie met chocolaatjes gemaakt door de chocolatiers van het museum. Vervolgens kan je in de Lotto Arena naar top tennis kijken op het enige ATP250-tornooi in België. De hele namiddag staan er verschillende matchen op het programma van internationale en nationale topspelers.

Deze dagen zullen plaatsvinden op maandag, dinsdag en woensdag (17 – 18 – 19 oktober).

Heeft u zin in chocolade en tennis boek dan uw tickets via  clubs@europeanopen.be.

After Tennis Party

Dit jaar organiseert de European Open een After Tennis Party na de matches op zaterdag. Deze party zal plaatsvinden in de outside fan zone. Kom niet alleen maar naar tennis kijken met je club maar sluit de dag dansend af op de After Tennis Party.

ONZE FANZONE

Niet alleen hebben we een outside fan zone maar ook een inside fan zone. In de inside fan zone vind je verschillende shops, onze eigen merchandise, de foodmaker stand en een bar. Ook is hier plaats om lekker te zitten en de tenniswedstrijden te volgen via diverse schermen.

In de outside fan zone zijn meerdere activiteiten en games waar je aan kan deelnemen. Ook is er een padel court, verschillende foodtrucks en de signeer sessie’s zullen hier gehouden worden. Op zaterdagavond zal er After Tennis Party zijn in de outside fan zone. Meer informatie volgt snel.