COVID-19 maatregelen

De organisatie heeft hard gewerkt voor de 2020 editie om een veilig evenement te kunnen organiseren waaronder het opstellen van heel wat COVID-19 maatregelen.
Hieronder kan je de belangrijkste COVID-19 maatregelen vinden:

Update 23/10/2020:

De European Open kan nog steeds fans verwelkomen die tickets hebben voor vandaag 23/10. Op zaterdag en zondag wordt het tornooi achter gesloten deuren gespeeld. Mensen met tickets voor het weekend worden door Tele Ticket Service gecontacteerd. Bedankt fans voor jullie voortdurende steun en begrip. We hopen dat u gezond blijft en kijken ernaar uit u in 2021 te verwelkomen.

Update 17/10/2020:

– Er worden 2 lege plaatsen voorzien per bubbel i.p.v. 1.

– Omwille van de nachtklok vervroegen we het speelschema zodat iedereen op tijd thuis zal zijn.

– Er is de mogelijkheid om te eten of drinken in de tribunes.

TICKETVERKOOP:

– Alle tickets moeten op voorhand besteld worden. Er is geen ticketverkoop aan de deur.

– Degene die de tickets aankoopt dient de contactgegevens bij te houden van de personen die hem vergezellen en deze, indien nodig, te overhandigen aan de organisatie of aan de autoriteiten. (contact tracing)

– Tickets moeten minimaal per twee aangekocht worden.

– Als het tornooi niet mag doorgaan met publiek, kunnen de tickethouders kiezen voor een voucher of terugbetaling van de tickets.

ON-SITE:

AANKOMST

– Bij aankomst is er een verplichte temperatuurscan. Aanwezigen met een verhoogde temperatuur zullen onmiddellijk geïsoleerd worden waarna een arts zal oordelen of de betrokkene al dan niet de eventsite mag betreden.

– Logischerwijze ontsmet elke toeschouwer zijn handen en zullen er op meerdere plaatsen ontsmettingszuilen aanwezig zijn.

FLOWS

– Om alles veilig te laten verlopen heeft de organisator de zaal gecompartimenteerd in kleinere groepen en aparte flows gecreëerd met elk hun eigen in-/uitgang. De flows worden aangeduid met gekleurde zones.

– Op je ticket zal je kleur vermeld staan.

– Binnen de Lotto Arena blijft het publiek in het toegewezen compartiment.

MONDMASKER

– Binnen de Lotto Arena (ook in de tribunes) moet het publiek steeds het mondmasker op correcte wijze dragen.

– Het publiek voorziet zelf in een mondmasker. Er kunnen ter plaatse mondmaskers aangeschaft worden.

FOOD & DRINKSTANDS

– De European Open organiseert de drank- en foodstands op een Corona-proof manier.

– Enkel tijdens het drinken en/of het nuttigen van een maaltijd mag het mondmasker kortstondig afgezet worden.

 

Om alles voor iedereen zo veilig mogelijk te houden dient het publiek zich akkoord te verklaren met de COVID-19 maatregelen die de organisator genomen heeft en deze strikt op te volgen. Het niet naleven van deze maatregelen zal de onmiddellijke intrekking van het ticket en de verwijdering van de eventsite tot gevolg hebben. We wensen je alvast veel plezier en kijken ernaar uit om je opnieuw in Antwerpen te mogen verwelkomen.

Pin It on Pinterest