Broers Tsitsipás verdedigen dubbeltitel!

Is er iets sterker dan de band tussen twee broers?

Bij de familie Tsitsipás alleszins niet. Stéfanos en Petros zijn namelijk twee handen op één buik. Dat hebben we vorig jaar gezien. Stijl en klasse. Duidelijk uit hetzelfde hout gesneden.

We zijn dan ook blij en trots dat Stéfanos in deze negende editie van de European Open, naast het enkelspel, ook opnieuw het dubbelspel zal spelen. Opnieuw met zijn broer Petros. Als titelverdedigers. Als favorieten. Als broers die voor elkaar door het vuur gaan.

Of ze het kunststukje van vorig jaar kunnen herhalen? Ze gaan er in ieder geval alles aan doen. “Niets is vergelijkbaar met een titel te winnen als broers. Niets is meer intens,” zei Stéfanos na de finale vorig jaar. En die finale herinneren we ons nog allemaal. Boeiend. Spannend. Meeslepend. In drie sets, met aan het eind een supertiebreak, trokken de “Tsitsibro’s” het laken naar zich toe waren ze het Tsjechisch-Uruguayaanse duo Behar-Pavlásek nipt de baas.

En ook dit jaar zal de motivatie groot zijn. Want na de Olympische Spelen, waarin ze samen een gooi doen naar de medailles, zullen ze er alles aan willen doen om voor de tweede maal de European Open op hun palmares te schrijven.

Kijk hier naar de aankondiging van Stéfanos, waarin hij ernaar uitkijkt om zijn titel te verdedigen in het dubbelspel.

Wilt u er ook bij zijn? Dat kan. Ga nu naar onze website en bestel uw tickets!