Praktische informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR DE EUROPEAN OPEN

FAQ EUROPEAN OPEN 2021

Het volledige tornooiprogramma vind je HIER. De deuren gaan een uur voor de start van de eerste wedstrijd open.

Ja, je kan in 2021 op dezelfde dag naar het tornooi komen. Tele Ticket Service zal nog nieuwe tickets voor dit jaar opsturen.

Ja, met een ticket heb je de hele dag toegang. Je kunt alle wedstrijden bijwonen op Centre court en Court 1.

Voor deze aanpassingen moet je Tele Ticket Service contacteren aangezien zij de ticketing voor de European Open regelen.

Je kan hierover meer informatie vinden in onze sectie Spelers. Zodra een nieuwe speler is bevestigd, zal hij daar verschijnen.

Nee, het is niet toegestaan ​​om eigen eten of drinken mee te nemen.

Het is niet mogelijk om met een camera binnen te komen om foto’s te maken. Flitsfotografie en het gebruik van statieven zijn evenmin toegestaan. U kunt alleen voor persoonlijk gebruik foto’s maken met uw telefoon.

DE LOTTO ARENA

De European Open vindt plaats in de Lotto Arena, de beroemde multisportlocatie in Antwerpen. Hier volgen toeschouwers de actie op de baan van nabij, wat gegarandeerd voor een fantastische sfeer zorgt tijdens de matchen van de European Open.

Naast het Centre Court wordt tijdens het tornooi ook een buitenbaan (Court 1) aangelegd. De toegang tot Court 1 is gratis bij aankoop van een kaartje voor het Centre Court.

Met de tram

Lijn 2,3 en 6

 • 2
  P+R Merksem - Hoboken
 • 3
  P+R Merksem - P+R Melsele
 • 6
  P+R Olympiade - P+R Luchtbal

Lijn 5

 • 5
  P+R Linkeroever - Wijnegem

Lijn 12

 • 12
  Melkmarkt - Sportpaleis

Met de bus

Line 19 and 23

 • 19
  Deurne Zuid - Sportpaleis
 • 23
  Centraal Station - Dam - Noorderplaats

Met de auto

Het adres van de Lotto Arena is Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen.
Voor meer informatie kan je terecht op www.lotto-arena.be
OPGELET: DOOR DE VELE WERKEN IN EN ROND ANTWERPEN RADEN WE AAN OP TIJD TE VERTREKKEN RICHTING LOTTO ARENA.
Parking
Als je naar de European Open komt per wagen, raden wij Parking Vaart aan. Deze parking is op wandelafstand van de arena. Volg de aanwijzingen naar de parking Vaart.
De prijs bedraagt € 5 per parkeerplaats.
Opgelet, de parking bevindt zich in een lage emissie-zone. Voor meer informatie kan je terecht op de website: lez.antwerpen.be

Met de fiets

Er zijn 300 fietsplaatsen beschikbaar naast de Vaartparking in de nabijheid van de Lotto Arena. Meer informatie over mobiliteit rond de Lotto Arena vind je op www.lotto-arena.be/en/mobility

TOEGANG VOOR PERSONEN MET BEPERKTE MOBILITEIT

De Lotto Arena is helemaal aangepast voor gemakkelijke toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit. Een aantal gereserveerde plekken zijn beschikbaar aan het centre court (Courtside plaatsen). Gelieve dit te vermelden wanneer je telefonisch reserveert via +32 (0)70.345.345 (€0.30/min). De dienst is bereikbaar van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 16u van maandag tot vrijdag.

Pin It on Pinterest