Over ons

De vijfde editie van de European Open ATP 250 vindt van 18 tot en met 25 oktober 2020 plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. De European Open maakt deel uit van de ATP World Tour en is het grootste en enige tennistornooi in België van dit niveau.

Net zoals de vorige drie edities brengt de European Open enkele topspelers uit België en de wereld samen. Er is zowel een enkel-als een dubbeltornooi. Door COVID-19 zal de 2020 editie een Corona-proof tornooi zijn met correcte veiligheid voor publiek, spelers en personeel.

Tornooi promotor, Tennium, is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in tennis.

Kristoff Puelinckx, oprichter en CEO van Tennium, is super enthousiast om een internationaal tornooi in België te hebben: “We zijn verheugd dit tornooi in België te organiseren, in het bijzonder in Antwerpen, een stad met een lange traditie van toptennis en een echte tenniscultuur”, verklaarde hij bij de officiële aankondiging.

De European Open is een officieel tornooi in de ATP World Tour en een 250 level event, wat betekent dat de winnaar 250 punten ontvangt in de Emirates ATP rankings.

Meer weten over de European Open? Aarzel niet ons te contacteren via onze contactpagina.

Email: info@europeanopen.be

Pin It on Pinterest