Over ons

De vijfde editie van de European Open ATP 250 vindt van 18 tot en met 25 oktober 2020 plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. De European Open maakt deel uit van de ATP World Tour en is het grootste en enige tennistornooi in België van dit niveau.

Net zoals de vorige 3 edities brengt de European Open enkele topspelers uit België en de wereld samen. Er is zowel een enkel-als een dubbeltornooi.

Tornooi promotor, Tennium, is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in tennis.

Kristoff Puelinckx, oprichter en CEO van Tennium, is super enthousiast om een internationaal tornooi in België te hebben: “We zijn verheugd dit tornooi in België te organiseren, in het bijzonder in Antwerpen, een stad met een lange traditie van toptennis en een echte tenniscultuur. Bovendien is er geen beter moment om toptennis naar België te halen nu onze nationale held David Goffin zijn plaats in de top 10 van de wereld veroverd heeft.”, verklaarde hij bij de officiële aankondiging.

De European Open is een officieel tornooi in de ATP World Tour en een 250 level event, wat betekent dat de winnaar 250 punten ontvangt in de Emirates ATP rankings.

Meer weten over de European Open? Aarzel niet ons te contacteren via onze contactpagina.

Email: info@europeanopen.be

Pin It on Pinterest