Tickets

De European Open ATP 250 is klaar voor de 7de editie in de Lotto Arena in Antwerpen. Je kan kiezen uit verschillende ticketcategorieën afhankelijk van de dag en de zitplaats. Het tornooi biedt ook speciale ticketpakketten en de Box Experience voor de echte tennisfans. Tickets geven toegang tot beide tennisterreinen, Centre Court en Court 1, en de Fan Corner van de Lotto Arena.

TICKETCATEGORIEËN

De meest exclusieve ticketcategorie is de Box Experience! Kom naar de European Open en geniet van de wedstrijden vanuit een box met het beste uitzicht op Centre Court. De volledige ervaring is inclusief een glas champagne, een flesje water, twee extra drankjes en een sandwich.

CHOCOLATE NATION & EUROPEAN OPEN

Fan van tennis en chocolade? De European Open en Chocolate Nation slaan de handen in elkaar en bieden samen een fantastisch dagprogramma. Je start de dag in het grootste Belgische chocolademuseum van de wereld. Na het bezoek word je in het restaurant Octave ontvangen met een tweegangenlunch inclusief drankje en een koffie met chocolaatjes gemaakt door de chocolatiers van het museum. Vervolgens kan je in de Lotto Arena naar top tennis kijken op het enige ATP250-tornooi in België. De hele namiddag staan er verschillende matchen op het programma van internationale en nationale topspelers.

Deze dagen zullen plaatsvinden op maandag, dinsdag en woensdag (17 – 18 – 19 oktober). Heeft u zin in chocolade en tennis boek dan uw tickets via clubs@europeanopen.be.

TICKETPAKKETTEN

WEEKEND PACK €150

Ticketpakket voor kwartfinales, halve finales en finale/b>
– Kom kijken naar het volledige finaleweekend 21/10 – 23/10
– Courtside tickets
– Slechts 100 beschikbaar

EUROPEAN OPEN PACK €185

Tickets voor een volledige week inclusief het finaleweekend
– Hele week toptennis voor echte tennisfans 16/10 – 23/10
– Courtside tickets
– Slechts 50 beschikbaar

KORTINGEN

  • Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen 30% korting.
  • Studenten krijgen 10% korting op tickets met hun studentenkaart (2022-2023) die ze met het ticket tonen aan de ingang van de Lotto Arena.
  • Senioren +60 krijgen 50% korting vanaf maandag tot woensdag.

*Kortingen kunnen niet gebruikt worden voor de ticketpakketten of de Box Experience.

HOSPITALITY

Het European Open Hospitality-programma biedt jou en je gasten de beste tenniswedstrijden van België gekoppeld aan een uitzonderlijk VIP-platform. Om het een onvergetelijke ervaring te maken profiteren alle VIP-gasten van tal van extra’s.