Tickets

De European Open ATP 250 is klaar voor de 8ste editie in de Lotto Arena in Antwerpen. Je kan kiezen uit verschillende ticketcategorieën afhankelijk van de dag en de zitplaats. Het tornooi biedt ook speciale ticketpakketten en de Box Experience voor de echte tennisfans. Tickets geven toegang tot beide tennisterreinen, Centre Court en Court 1, en de Fan Corner van de Lotto Arena.

TICKETCATEGORIEËN 2023

De meest exclusieve ticketcategorie is de Box Experience! Kom naar de European Open en geniet van de wedstrijden vanuit een box met het beste uitzicht op Centre Court. De volledige ervaring is inclusief een glas champagne, een flesje water, twee extra drankjes en een sandwich.

TICKETPAKKETTEN

WEEKEND PACK €165

Ticketpakket voor kwartfinales, halve finales en finale
– Kom kijken naar het volledige finaleweekend 20/10 – 22/10
– Courtside tickets
– Slechts 100 beschikbaar

EUROPEAN OPEN PACK €210

Tickets voor een volledige week inclusief het finaleweekend
– Hele week toptennis voor echte tennisfans 15/10 – 22/10
– Courtside tickets
– Slechts 50 beschikbaar

KORTINGEN

  • Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen 30% korting.
  • Studenten krijgen 10% korting op tickets met hun studentenkaart (2022-2023) die ze met het ticket tonen aan de ingang van de Lotto Arena.
  • Senioren +60 krijgen 50% korting vanaf maandag tot woensdag.

*Kortingen kunnen niet gebruikt worden voor de ticketpakketten of de Box Experience.

HOSPITALITY

Het European Open Hospitality-programma biedt jou en je gasten de beste tenniswedstrijden van België gekoppeld aan een uitzonderlijk VIP-platform. Om het een onvergetelijke ervaring te maken profiteren alle VIP-gasten van tal van extra’s.