Speel nu de European Open Tournaments game!

Antwerpen, 17 september 2021 – EazeGames, een van Europa’s toonaangevende real-money skill gaming platforms, heeft het nieuwe European Open Tournaments-spel ontwikkeld, een nieuwe vorm van tornooi-entertainment en een leuke kans om exclusieve prijzen te winnen.

Met het officiële spel van het tornooi kan je onbeperkt plezier beleven aan het spelen van Tennis Smash Legends en tegelijkertijd geweldige prijzen winnen. Om deel te nemen aan dit spel, moet je enkel een paar eenvoudige stappen volgen:

  • Toegang tot de link op onze sociale netwerken
  • Maak een account aan
  • Schrijf je in voor een tornooi
  • Start met het spelen van Tennis Smash Legends.

Hoe hoger je scores, hoe meer kansen je hebt om te winnen. De lijst met prijzen bevat geweldige ervaringen, zoals het winnen van een tennisclinic met een topspeler of een Jaguar experience, genieten van een meet & greet met een speler van het tornooi of het krijgen van een VIP-ervaring op de European Open.

Klik HIER om het spel te spelen!